joomlarulit.com
  • 1439890384925

C1- / C -ajokortti Kuorma-auton ajokortti (C ja C1) Ajokorttivaatimus: C1-luokka muut kuin D1- tai D-luokan ajoneuvot, joiden kokonaismassa on yli 3 500 kg mutta enintään 7 500 kg ja jotka on suunniteltu tai valm
B-luokkaan kuuluvat ne henkilöautot, pakettiautot ja muut ajoneuvot, joiden rekisteritietoihin merkitty kokonaismassa on enintään 3 500 kg ja joissa on kuljettajan lisäksi tilaa enintään kahdeksalle henkilölle. Ikäraja on 18 vuotta. B-luokan ajokor
Hinnasto test
PIMEÄAJO Pimeäajon tunnit pidetään pimeään aikaan vuorokaudesta, marraskuun ja huhtikuun välisenä aikana. Jos ette ole suorittaneet pimeäajoa 1- vaiheen yhteydessä,niin se pitää olla suoritettu ennen 3-vaiheen alkamista. Tunnit pidetään ryhmässä ilt
Hei! Toivotamme Sinut tervetulleeksi käymään syventävävaiheen koulutus vakituisen ajokortin saamiseksi. Koulutus sisältää ajoharjoituksen liukkaalla radalla ja teoriakurssin (neljä oppituntia). Sen lisäksi koulun autolla on käytävä arvioiva ajo, Aj

Hei!

Toivotamme Sinut tervetulleeksi käymään syventävävaiheen koulutus vakituisen ajokortin saamiseksi.

Koulutus sisältää ajoharjoituksen liukkaalla radalla ja teoriakurssin (neljä oppituntia). Sen lisäksi koulun autolla on käytävä arvioiva ajo, Ajanvaraus on tehtävä henkilökohtaisesti, ja se on suoritettava ennen liukkaan radan ajoharjoitusta.

Ajoharjoitus suoritetaan osoitteessa Myllykyläntie 1, 01530 Vantaa, omalla autolla, tai on mahdollista myös vuokrata koulun auto.

Koulutuspaikkojen määrä on rajoitettu. Jos päätät osallistua koulutukseen, ilmoittaudu mahdollisimman pian. Koulutuksen hinta on 350,00e + 93,00e ratamaksu, yhteensä 443,00e.


SYVENTÄVÄ-VAIHEEN KURSSIT RIIPPUVAT ILMOITTAUTINEISTA

Toivotamme Teidät tervetulleiksi suorittamaan syventävävaiheen saadakseen pysyvän ajokortin. Informaatiota siitä, milloin kurssit alkavat voi tiedustella meiltä.

2-vaiheen saa suorittaa 3kk väliaikaisen kortin saamisen jälkeen. Pysyvän kortin voitte saada 18kk jälkeen.

Kurssi sisältää:

- 2 tuntia (50min) arviointi Teidän ajamisesta. Tunnit suoritetaan autokoulun autolla.

- 2 tuntia liukkaallaradalla (50min), osoitteessa Myllykyläntie 1,01530 VANTAA. Tunnit suoritetaan omalla autolla, mutta tarvittaessa voi vuokrata autokoulun auton.

- 4 (3+1) teoriatuntia (45min) (1 henkilökohtainenteoriatunti)

Teoriatunti päivämäärä (3X45min) määräytyy viimeisen ilmoittajan mukaan ryhmässä, mahdollisesti samana päivänä tai seuraavina lähipäivinä (sis. Lauantai). Ottakaa meihin yhteyttä jos on jotain kysyttävää, autamme mielellään!

Back to top